Telefon: +385 1 6462 488
zagradi-me-uvjetislider-088-gabion-zagradi-me-mob

Uvjeti prodaje

Narudžba izrađena od strane Kupca kroz internet stranicu www.zagradi.me prihvaća se od strane Prodavatelja kao službeni upit na temelju kojega će Prodavatelj izvršiti tehničko savjetovanje Kupca u svrhu najkvalitetnijeg zadovoljavanja svih zahtjeva Kupca te pripremiti i poslati Kupcu službenu ponudu. Kupac pismenom potvrdom dobivene službene ponude, na kontakt elektronske pošte Prodavatelja naznačenog na internet stranici www.zagradi.me, prihvaća finalnu ponudu Prodavatelja na kojoj su izraženi artikli, količine, rokovi isporuke, način dostave / preuzimanja i plaćanja.

Cijene prikazane na web stranici www.zagradi.me izražene su u eurima s uključenim PDV-om. Osnovni popusti za svaki artikl iskazani su pokraj svakog pojedinog artikla i to za kupovinu putem kreditnih kartica.
Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle ali zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji.

Za gotovinsko plaćanje ili plaćanje preko transakcijskog računa odobrava se dodatnih 5% popusta na sve cijene prilikom kupnje. Popust će biti izražen u službenoj ponudi.

Za jednokratnu kupovinu u ukupnom iznosu maloprodajne cijene s PDV-om većem od 700€ odobrava se dodatni popust u visini od 5% prilikom kupnje. Popust će biti izražen u službenoj ponudi.

Dodatni popusti vrijede od 01.09.2023. godine do opoziva.

Kupcima je omogućeno jednokratno gotovinsko plaćanje na adresi preuzimanja (podložno potvrdi u službenoj ponudi), jednokratno plaćanje virmanskom uplatom putem transakcijskog računa društva te jednokratno i obročno plaćanje kreditnim debitnim karticama kako slijedi:

Jednokratno plaćanje u Metal element poslovnici u Petrovaradinskoj 79, Zagreb:
• Gotovina
• Transakcijski račun društva
• Diners
• Maestro
• Mastercard
• Visa
• Visa premium

Plaćanje na rate bez naknada i kamata u Metal element poslovnici u Petrovaradinskoj 79, Zagreb:
• Diners (2 do 36 rata)
• Visa premium PBZ (2 do 24 rata)
• Maestro PBZ (2 do 12 rata)
• Visa inspire PBZ (2 do 12 rata)
• Maestro ESB, Kentbank, AgramBanka, Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank (2-12 rata)
• Mastercard ESB, Kentbank, AgramBanka, Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank (2-12 rata)
• Visa ESB, Kentbank, AgramBanka, Slatinska banka, Istarska kreditna banka, Sberbank (2-12 rata)

U slučaju da ste odabrali opciju uplate virmanom/općom uplatnicom/transakcijskim računom plaćanja po ponudi na općoj uplatnici obavezno navedite poziv na broj, kako bi vaša uplata bila ispravno evidentirana. Pripremi za isporuku odnosno preuzimanje na našim prodajnim mjestima pristupit ćemo nakon što vaša uplata bude izvršena na našim prodajnim mjestima ili vidljiva na našem računu.

Preuzimanje na prodajnom mjestu:

Nakon prihvaćanja službene ponude i zaprimljenog plaćanja, pružamo vam mogućnost samostalnog preuzimanja u našoj poslovnici na adresi Petrovaradinska 79, Zagreb. Kod preuzimanja dužni ste robu pregledati i u slučaju da zamijetite nedostatke odmah ih reklamirati. Ukoliko propustite reklamirati nedostatke, smatra se da je roba predana u ispravnom stanju te naknadne reklamacije nećemo uvažiti.

Na određenu adresu unutar Republike Hrvatske i Republike Slovenije:

Prilikom tehničkog savjetovanja a u slučaju potrebe za dostavom robe u službenoj ponudi bit će istaknuta cijena prijevoza ukoliko postoji mogućnost za isporuku na željenu lokaciju. Naručena roba se slaže na takav način da se prilikom isporuke mogućnost oštećenja svede na najmanju moguću mjeru. Za dostavu robe koristimo se uslugama vlastitog prijevoza ili vanjskom službom. Robu isporučujemo isključivo na adrese na teritoriju Republike Hrvatske i Republike Slovenije a mogućnost dostave, cijena i rok određuju se u službenoj ponudi. Naručena roba se isporučuje do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Kupac je dužan osigurati nesmetani prilaz dostavnim vozilima, u suprotnom dostavljač ima pravo odbiti izvršavanje dostave. U slučaju da dostavljač procijeni da zbog situacije zatečene na dostavnom mjestu može doći do oštećenja dostavnog vozila ili robe, može odbiti izvršavanje dostave. Usluga istovara nije uključena u cijenu robe i prijevoza. Po primitku robe kupac je dužan robu pregledati i u slučaju da zamijeti nedostatke odmah ih reklamirati dostavljaču koji je dužan u tom slučaju odmah napisati zapisnik koji će u svom sastavu sadržavati podatke o prodavatelju, kupcu, popratnoj dokumentaciji te medijski (snimka, fotografija) sadržaj u kojem su vidljivi nedostaci isporučene robe te potpise dostavljača i kupca. Ukoliko propustite reklamirati nedostatke, smatra se da je roba predana u ispravnom stanju te naknadne reklamacije nećemo uvažiti. Metal element d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće štete kao što je propadanje ili oštećenje terena i ulaza objekta u slučaju dostave s prijevoznim sredstvom, kao i za oštećenja koja nastanu zbog preuskih ulaza i prilaza do objekta. Kupac sam snosi odgovornost za nastalu štetu prouzročenu pružanjem dodatnih usluga istovara na zahtjev kupca.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku ili skladištaru koji je robu dostavio ili predao, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu (jedan primjerak ostaje kupcu) te je dostavni djelatnik uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Zamjena reklamiranog proizvoda

Kupac može zamijeniti ili vratiti reklamirani proizvod na našim prodajnim mjestima. Metal element d.o.o. se obvezuje vraćeni, reklamirani proizvod zamijeniti istim, vratiti novčani iznos u vrijednosti vraćene, reklamirane robe, sniziti cijenu ili popraviti nedostatak u roku od 30 dana od odobrenog reklamacijskog zahtjeva. U slučaju da se radi o posebnoj vrsti robe i narudžbe može doći do dodatnog produljenja roka. Povrat novca bit će izvršen na tekući/žiro račun kupca. Kupac je dužan vraćeni, reklamirani proizvod dostaviti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dijelovima. Proizvode s vidljivim oštećenjima, proizvode koje je kupac pokušao popraviti ili prepraviti, proizvode koji su oštećeni zbog nestručnog rukovanja, proizvode bez originalne ambalaže ili proizvode za koje kupac nema dokaze o kupnji nije moguće zamijeniti ili vratiti.

Povrat robe

Metal element d.o.o. će odobriti povrat robe kupcu nakon opravdane reklamacije zaprimljene putem e-pošte: info@metalelement.eu ili osobno u poslovnici, Petrovaradinska 79, Zagreb. Pisani prigovori i reklamacije se zaprimaju samo uz predočeni račun kao dokaz kupnje.
Sve prigovore možete poslati putem pošte, elektroničke pošte info@metalelement.eu ili na adresi Petrovaradinska 79 Zagreb.
Odgovor na vaš prigovor dajemo u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora.

Metal element d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske. Metal element d.o.o. zadržava pravo na pogreške u opisu i fotografiji te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u ovim uvjetima. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je sud u Zagrebu.

Obavijest

Sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača pisane prigovore primamo na adresu:

METAL ELEMENT d.o.o., OIB:80962695139, Petrovaradinska 79, 10000 Zagreb, Hrvatska ili na e-poštu: info@metalelement.eu

Uprava:

Mario Plazibat

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici.